Over enkele weken, op 2 oktober, start er een nieuwe grensoverschrijdende cursus chinese kruidengeneeskunde, mede tot stand gekomen door OTCG initiatief. Een samenwerking tussen twee Nederlandse TCM scholen, International Lectures uit Amersfoort en TCMA uit Amsterdam, en OTCG heeft geleid tot deze unieke opleiding.Over enkele weken, op 2 oktober, start er een nieuwe grensoverschrijdende cursus chinese kruidengeneeskunde, mede tot stand gekomen door OTCG initiatief. Een samenwerking tussen twee Nederlandse TCM scholen, International Lectures uit Amersfoort en TCMA uit Amsterdam, en OTCG heeft geleid tot deze unieke opleiding.

De samenwerking tussen Marijke Pfeiffer en Peter van Elderen namens TCMA, Yan Schro├źn namens IL en Ad Herijgers namens OTCG heeft geleid tot een kwalitatief hoogstaande en innovatieve kruidenopleiding, die aangevuld met inzichten uit het systeemdenken en e-learning mogelijkheden, grootser is dan wat de afzonderlijke scholen te bieden hadden.

Deze 2 jarige opleiding bestaat ieder jaar uit 10 lesweekenden, steeds op vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, waarbij er diep ingegaan wordt op de chinese materia medica en de chinese kruidenformules.
Zorg dat u deze unieke mogelijkheid tot verdieping van uw tcm kennis niet mist! Start op 2 oktober a.s. in Antwerpen. Meer informatie vindt u op www.chinese-herbs-education.com.

Rubrieken: Geen categorie ~ Trackback

Reageer